Cuvinte cautate: Asociatia


 


Despre noi, Asociatia academica Eleno-Romana - Adresa web
Asociatia academica Eleno-Romana, promoveaza valorile europene, schimburile culturale si academice, organizeaza manifestari stiintifice

HOME - Adresa web
Asociatia Artistilor Plastici Cluj, organizatie a tuturor celor care indragesc arta, absolventi ai liceelor de arta, ai scolii populare de arta, sau alta forma de pregatire in domeniul artelor plastice, este autonoma din punct de vedere economic si functioneaza ca persoana juridica, pe baza prezentului statut si a hotararilor Adunarii Generale a membrilor sai.

Asociatia Chinologica Romana - Adresa web
Asociatia Chinologica Romana, istoric, statut, structura, arbitri, membri, campioni, calendar expo, regulamente, rase, album...

a     j u d e t u l u i     S i b i u :. - Adresa web
Scopul asociatiei il reprezinta incurajarea cresterii, ameliorarea si folosirea cainilor din rasele recunoscute de catre Federatia Chinologica Internationala (FCI).

Asociatia Cultural Universala "Mihail Eminescu", Prima pagina - Adresa web
Asociatia Culturala Universala "Mihail Eminescu"
● Asociatia Culturala Universala "Mihail Eminescu"

ADDO, pagina de start - Adresa web
Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Optim Botosani are ca scop promovarea atitudinii de respect fata de natura, protectia mediului si sustinerea unor programe moderne de educatie ecologica, in vederea asigurarii unei dezvoltari durabile.

Asociatiei Dizabilitate si Dreptate (ADD) - Adresa web
Sprijin pentru persoanele cu dizabilitati Presedintele Asociatiei Dizabilitate si Dreptate (ADD), Cristian Paraschiv. Misiunea ADD este de a veni n sprijinul persoanelor cu dizabilitati n vederea unei participari la viata sociala, realizarii unei vieti independente, lipsita de bariere, traita cu demnitate. Programele pe care le propune asociatia non-guvernamentala ADD anul acesta sunt:

APPAR: News - Adresa web
Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania. Prezentarea teoretica a psihologiei individuale; detalii despre formarea in terapie.

AFAFCI, Brasov, Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi - Adresa web
Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi din Brasov, va prezinta activitatea organizatiei, principalele proiecte precum si prezentarea membrelor, activitati desfasurate si participari la evenimente.

Asociatia de Electronica, Comunicatii si Sisteme Informationale pentru Fortele Armate - Adresa web
Asociatia de Electronica, Comunicatii si Sisteme Informationale pentru Fortele Armate

căutare personalizată

inapoi 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  inainte
copyright - jocuri, ziare, stiri, sport, matrimoniale - director web adresweb.ro 2008