Cuvinte cautate: Cultura


 


2020 - Adresa web
2020 cartel is preparing the territory of Romania in general and of Bucharest in particular for the great cultural revolution in the year 2020.

24x7.ro, Web Hosting, Domain Names, Website Promotion, News Online, DMOZ Directory - Adresa web
24x7.ro, Ziare, ziare.ro, ziare.com, Stiri Online, News Online, Ziare romanesti, Presa, Presa regionala, Presa maghiara, Sport, Publicatii, Radio, Tv, Reviste, Romanian, Romanian newspapers

Despre noi, Asociatia academica Eleno-Romana - Adresa web
Asociatia academica Eleno-Romana, promoveaza valorile europene, schimburile culturale si academice, organizeaza manifestari stiintifice

HOME - Adresa web
Asociatia Artistilor Plastici Cluj, organizatie a tuturor celor care indragesc arta, absolventi ai liceelor de arta, ai scolii populare de arta, sau alta forma de pregatire in domeniul artelor plastice, este autonoma din punct de vedere economic si functioneaza ca persoana juridica, pe baza prezentului statut si a hotararilor Adunarii Generale a membrilor sai.

Stiri de ultima ora, Revista Presei Online, Stiri pe Scurt - Adresa web
StiriAberante.com va prezinta o multitudine de publicatii din tara, ziare nationale, ziare locale, cotidiane, va ofera cele mai noi stiri din politica, actualitate, sport, divertisment, economie, societate, cultura si va da posibilitatea sa cautati in cea mai mare arhiva de stiri.

Academia Sambata spiritualitate, cultura, arta, stiinta - Adresa web
Academia Sambata - Oferta cazare si masa in hotel la Sambata . Rezervari on-line.

Asociatia Cultural Universala "Mihail Eminescu", Prima pagina - Adresa web
Asociatia Culturala Universala "Mihail Eminescu"
● Asociatia Culturala Universala "Mihail Eminescu"

Asociatiei Dizabilitate si Dreptate (ADD) - Adresa web
Sprijin pentru persoanele cu dizabilitati Presedintele Asociatiei Dizabilitate si Dreptate (ADD), Cristian Paraschiv. Misiunea ADD este de a veni n sprijinul persoanelor cu dizabilitati n vederea unei participari la viata sociala, realizarii unei vieti independente, lipsita de bariere, traita cu demnitate. Programele pe care le propune asociatia non-guvernamentala ADD anul acesta sunt:

Agentia pentru Dezvoltare regionalã Nord-Est:, Introducere - Adresa web
Site-ul ADR Nord-Est (Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est). Resurse pentru investitori, informatii utile, galerie de fotografii din zona.

TESTUL DE AFACEREZĂ, primul concurs de cultură de business din România - Adresa web
Primul concurs de cultură de business din România.

căutare personalizată

inapoi 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  inainte
copyright - jocuri, ziare, stiri, sport, matrimoniale - director web adresweb.ro 2008