Cuvinte cautate: Fier beton


 


BIM Build - Adresa web
Ghid on-line de Constructii si Amenajari - Aici gasesti furnizori de materiale de constructii - ciment, var, gresie, faianta, parchet, beton, fier beton, vopsele, chituri, adezivi, rigips, gips, caramizi, boltari, prefabricate, tigla, inox, marmura, granit, Amenajari interioare si exterioare, Izolatii, geam termopan, timplarie, usi, ferestre, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele romane, seminee, cosuri de fum, mobilier, furnizori de servicii, Constructori, Proiectanti, arhitecti, an

ACO Romania, protectie, design, drenaj - Adresa web
Elemente de constructii pentru: Constructii civile si industriale, Drenajul interior al cladirii, Evacuare fum si gaze fierbinti, Casa si gradina

BKS Impex SRL, Proiectare in constructii - Adresa web
BKS IMPEX SRL este o societate privata romano-germana, avand ca activitate de baza proiectarea in constructii civile. Obiectivul nostru este de a aduce calitatea germana in domeniul proiectarii si pe piata romaneasca.

Un portal pentru cei care vor sa-si construiasca sau sa-si renoveze o casa - Adresa web
Un portal pentru cei care vor sa-si construiasca sau sa-si renoveze o casa

gard, garduri, stalp, stalpi, lemn, fier, beton, gard.ro, www.gard.ro, lemn, de sarma, de beton, fier ... - Adresa web
Oferta de garduri este foarte variata. Va stau la dispozitie garduri din stālpi si plasa de sarma, garduri cu stalpi si panouri de lemn, si īn functie de optiuneadumneavoastra cu sau fara fundatie. Oferta noastra mai include si garduri din fier forjat ce pot avea diferite modele si tipuri de fundatie.

LEOPARD COM Buzau - Adresa web
LEOPARD COM BUZAU, distribuitor de materiale si echipamente pentru constructii

Melinda Impex, materiale de constuctii si de instalatii, produse din otel, transport - Adresa web
Melinda Impex este o societate comerciala cu capital integral privat, care a cunoscut o dezvoltare continua de-a lungul anilor, ajungand sa colaboreze cu mai multe firme straine din Ungaria, Italia, Spania, Germania, Slovenia, Olanda, Polonia, Turcia, Belgia si Elvetia. Astfel societatea a devenit un importator si distribuitor recunoscut pe piata interna a produselor de otel, a materialelor pentru instalatii precum si a produselor de izolatie.

Moteco, Bulding Quality Solutions - Adresa web
Moteco - Bulding Quality Solutions

TotalMet, depozit materiale de constructie, produse metalurgice, profile laminate, confectii - Adresa web
Comercializare si distributie materiale pentru constructii, amenajari interioare, finisaje, produse metalurgice, cornier, platbanda, profile laminate, teava, plasa sudata, confectii metalice, sisteme de climatizare si ventilatie.

www.altdepozit.ro, Materiale de Constructii si Accesorii - Adresa web
Magazin Online, Adezivi si Chimice, Hidroizolatii, Instalatii Sanitare si Termice, Materiale de Constructii, Materiale Finisaje, Materiale Metalurgice, Scule si Utilaje, Termoizolatii.

căutare personalizată

inapoi 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  inainte
copyright - jocuri, ziare, stiri, sport, matrimoniale - director web adresweb.ro 2008