Cuvinte cautate: Pentru parinti


 


Gradinita Ada Kindergarten, cu predare in limba engleza - Adresa web
Ada Kindergarten Bucuresti - societate pentru educarea si supravegherea copiilor avizata de Ministerul Invatamantului are ca obiect de activitate educarea copiilor indiferent de varste, cuprinse intre 2 si 7 ani.

Asociatia Romane de Resurse Educationale, Bine ati venit - Adresa web
Resurse educationale pentru profesori, elevi si parinti

Bebelusul tau, Magazin virtual, produse pentru bebelusi si parinti - Adresa web

Camera copiilor - Adresa web
Un site pentru parinti despre copii. Voi ţncerca sa fiu ghidul vostru prin labirintul din camera copiilor.

Home Page, copiii.ro - Adresa web

Totul pentru copilul tau - Adresa web
Un site cuprinzator despre cresterea si educarea copilului de la nastere pana la adolescenta. Probleme ale copiilor si parintilor si rezolvarea lor. Magazin virtual.

Corectarea limbajului, site de logopedie, Home - Adresa web
Corectarealimbajului.ro - cel mai bun site de logopedie din Romania. Corijarea limbajului, vorbire corecta, scriere corecta, fise logopedice, vocabular vizual, invatarea culorilor, exercitii de motricitate, totul intr-uns ingur loc! Un site nu doar pentur specialisti, ci si pentru parinti.

Biserica Ortodoxa Romana, Crestinism Ortodox - Adresa web
Ortodoxia nu este depozit arheologic sau ritualism, asa cum o vad cei din afara ei si cum o traiesc, din pacate, multi dintre slujitorii si credinciosii ei. Ea este comoara cea de pret, pastrata intact, dar nu pentru a fi pusa sub obroc, ci pentru a fi impartasita prin Liturghie si invatatura ľ inegalabile in frumusetea si adancimea lor. Ortodoxia noastra e o spiritualitate originala. Ea se caracterizeaza printr-o profunda iubire de viata, intretinuta de sarbatorile Bisericii si intreg ciclul li ...

DOXAMUS.RO, AFTERSCHOOL ┼×I CONSULTAN┼ó─é FAMILIAL─é, EDUCA┼óIA D─é ARIPI, CENTRUL DE RESURSE PENTRU ... - Adresa web
Centrul de resurse pentru educatie si familie DOXAMUS din ia┼či ofer─â servicii educa┼úionale de after school ┼či consultan┼ú─â familial─â. Se adreseaz─â copiilor de clasele I-IV ├«n sus┼úinerea performan┼úei ┼čcolare ┼či familiilor aflate ├«n dificultate.

Editura Anteea, Carti pentru copii - Adresa web
Editura ANTEEA a luat fiinta in anul 2004 si este specializata in primul rind pe carte pentru copii si ghiduri practice. Cartile pentru copii sunt destinate lucrului acasa, sub supravegherea parintilor sau in clasa si sunt elaborate in conformitate cu programa pentru invatamintul scolar si prescolar, in colaborare cu cadre specializate. Ele se adreseaza cu precadere copiilor de virsta prescolara, dar si celor din clasele l si ll.

căutare personalizată

inapoi 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  inainte
copyright - jocuri, ziare, stiri, sport, matrimoniale - director web adresweb.ro 2008