Cuvinte cautate: Sistme cofraje


 


LUC MAT SRL, PODOLENI, NEAMT - Adresa web

Amvic SRL, Singur construieste-ti casa! - Adresa web
Amvic SRL prezinta Sistemul de constructie AMVIC care este un sistem de cofraje termoizolante alcatuit din doua panouri de polistiren expandat, unite cu bride de plastic dur incastrate. Se combina astfel izolatia termica efectiva a polistirenului expandat (EPS) cu avantajele unui perete monolitic de beton armat cu grosimi de 15cm, 20cm sau 25cm, cu rezistenta la foc de trei ore si cu o izolare fonica de 50db.

Carmis sisteme pentru constructii, macarale, schele, cofraje, popi metalici, panouri cofraje, grinzi ... - Adresa web
SC CARMIS PRESTCOM SRL sisteme de constructii, cofraje, schele, macarale, schele mobile, schele pentru fatada, popi metalici, panouri cofraje, grinzi, trepiezi, cravate stalpi, distantieri metalici, coaste metalice, cuie beton, decofrol utilaje, firme de constructii

S.C. Comnord S.A. - Adresa web
S.C. COMNORD S.A. - Principalele domenii de activitate sunt: constuctii civile si industriale, productie industriala in domeniul constructiilor, servicii in domeniul constructiilor.

Doka – Tehnica Cofrajelor - Adresa web
Doka este unul din liderii mondiali în domeniul dezvoltarii, productiei si distributiei de echipamente de cofrare pentru toate sectoarele din industria constructiilor. Prin oferta noastra inovativa si calitativa ii sprijinim pe antreprenorii din toata lumea pentru a construi mai repede, mai bine, mai economic si mai sigur.

SCHELE METALICE GOER, POPI METALICI, COFRAJE, SCHELE MOBILE - Adresa web
GOER produce, vinde si inchiriaza schele metalice fixe. Alcatuirea modulara a schelelor permite manipularea elementelor componente rapid si usor.

Hitro, schele, cofraje, popi metalici, echipamente, utilaje pentru constructii, autobetoniera - Adresa web
H.I.T. RO - furnizor de schele metalice de fatada, sisteme de cofrare, popi metalici reglabili, pompe, echipamente si utilaje pentru constructii, fiind importator exclusiv pentru piata romaneasca.

..::Materiale Constructii punct RO::.. - Adresa web
Ghidul on-line al materialelor de constructii in Romania. Info servicii structurate pe domenii, materiale constructii structurate pe categorii - Preturi, Constructii, Materiale constructii

OSB, OSB3, importator osb 3, transport gratuit - Adresa web
OSB, OSB3, importator osb 3, transport gratuit.

- cofraje şi eşafodaje - Adresa web
PERI Romania SRL - cofraje si esafodaje
● PERI Romania SRL - cofraje si esafodaje

căutare personalizată

inapoi   2  3  4  inainte
copyright - jocuri, ziare, stiri, sport, matrimoniale - director web adresweb.ro 2008